Блог

Vita Energy - спасение за ектоморфа

Vita Energy - спасение за ектоморфа Снимка: Vita Energy/ DiaVita

Ектоморфът е човек със слабо телосложение, тънки кости и малък процент мазнини. След като започнат да се занимават със спорт, ектоморфите се сблъскват с много проблеми и някои от тях поради чувството за безизходност и заради отсъствието на видими резултати, решават, че спортът не е за тях.


Какви са проблемите и как ги решава протеиновият шейк Vita Energy?


1. Нисък процент на силата
Vita Energy - това е балансиран комплекс от необходими на организма вещества, които се усвояват лесно от организма. Той ви изпълва с енергия, подобрява параметрите на силата и издръжливостта. Позволява ви да дадете всичко от себе си по време на тренировка.


2. Дълго възстановяване
Мускулите растат, защото се късат - звучи страшно, но това е нормален физиологичен процес. На ектоморфите им трябва повече време за възстановяване след интензивни физически натоварвания. Vita Energy позволява да се съкрати времето за възстановяване и дава възможност да се тренира редовно и следователно по-ефективно.


3. Бавен растеж на мускулната маса
Висококачественият и бързо усвояващ се серумен протеин осигурява равномерен и бърз растеж на мускулите. Съставът на Vita Energy е 75% от този протеин. Също така в него има и сложни въглехидрати, полезни мазнини, а също така и необходимите на организма фибри.

Други предимства на Vita Energy

Протеиновата смес на DiaVita е оценена по достойнство не само от ектоморфите, но и от всички, на които не им е безразлично тяхното здраве и външният им вид. Освен върху ръста, издръжливостта и мускулната маса, Vita Energy оказва благоприятно въздействие и върху организма като цяло, а именно:

  • помага ви да спите дълбоко и ви е по-лесно да се събуждате сутрин, тонизира и зарежда с бодрост,
  • укрепва имунната система и е мощно профилактично средство против много заболявания (от артериосклероза до безплодие),
  • стабилизира нивото на холестерина,
  • нормализира храносмилането,
  • подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите,
  • запазва чувството на ситост в продължение на 3-4 часа,
  • радва ни с чудесни вкусове - 13 вида,
  • не образува бучки, а се разтваря бързо и равномерно в течностите.

Протеиновите шейкове Vita Energy са еднакво подходящи за разреждане във вода, мляко, сок, за приготвяне на протеинови десерти, за несладки ястия и смутита.


Интелигентни и здравословни храни от DiaVita©