Блог

Sofia Sport & Healthy Life 2016: Как да живеем по-активно и пълноценно?

Sofia Sport & Healthy Life 2016: Как да живеем по-активно и пълноценно? Източник: Виа Експо

През последните години у нас спортът и здравето се превърнаха в области за успешен бизнес и привличат все повече крайни потребители, които се стремят към по-хармоничен и здравословен живот. Едно събитие тази есен отново ще привлече интереса към тези две теми. Изложението Sport & Healthy Life ще се проведе от 13-ти до 15-ти октомври в ЦУМ, София

"Имаме за цел да представим на едно място новостите и тенденциите." - коментират организаторите от Виа Експо. "Изявата е отлична възможност за позициониране на нови продукти за спорт и здраве, както и за запознаване на търговци на едро, биомагазини, аптеки, дрогерии, хотели, фитнес, СПА и медицински центрове, лекари, професионални спортисти, спортни клубове и федерации, корпоративни и крайни клиенти с практическите ползи от тяхната употреба."- допълват те.

Vision International People Group, Angel България, ABX – 2008 и Тинтет предлагат биологично активни добавки за деца, жени, мъже, за корекция на тегло, за стави, за подобряване на метаболизма, за засилване на колагеновите връзки, бирена мая и ябълков пектин, цветни есенции срещу стресови ситуации и др.

От Дамасцена Розбио ще видим етерични масла и козметика от ароматната роза дамасцена и лавандула с безспорно действие срещу стрес, безпокойство и нарушения в съня.

Сред изложителите ще бъде и Трастена - производител на вино от 100% ферментирали био малини със сладък и наситен плодов характер.

Аюрведа здраве ЕООД е официален представител за България на чешко-непалската компания Everest Ayurveda s.r.o., чиято дейност е производство и дистрибуция на Аюрведични билкови продукти от Непал, Индия и Бутан. В листата на фирмата влизат 73 сертифицирани продукта – в т.ч. билков чай и билкови еликсири.

Първият в България производител на органични продукти на основата на микроводорасли е Златната ябълка. Те са подходящи за всички възрасти - за спортисти, за хора със здравословни проблеми, като средство за превенция от редица болести.
За втора поредна година Българска асоциация Биопродукти и Дружеството за защита на птиците ще покажат на своите щандове качествени натурални и био продукти: млечни изделия, плодове, зеленчуци, мед, козметика и др.

С-Спорт e една от наскоро присъединилите се фирми към изложението. Тя предлага  марката SALMING - стоки за бягане, триатлон, лека атлетика, фитнес и почти всички спортове в зала: скуош, хандбал, флорбол, бадминтон, волейбол, тенис на маса и др. С-Спорт ще популяризира и висококачествените ортопедични продукти на украински производител.

Любителите на природата и екстремните спортове ще могат да се запознаят отблизо с продуктовата гама на Екстрем спорт. Това ще бъдат трекинг и ловни обувки с богато разнообразие от модели и материали, палатки, спални чували и раници, ветроустойчиви якета, ролери, скейтбордове, лонгборди, тротинетки, кънки за лед и др.

Sport Pass е иновативна спортна програма, насочена към корпоративни клиенти. Само с една карта работодателите мога да предложат на своите служители достъп до над 70 спортни активности.

Zdravoslovno.com e партньор на събитието. 

За повече информация: www.viaexpo.com

Sofia-Sport-Healthy-Exhibition

Sofia-Sport-Healthy-Exhibition