Блог

Спорт и здраве – две теми в едно събитие

Спорт и здраве – две теми в едно събитие Източник: Виа Експо

Всеки може да изповядва философията на здравословния начин на живот без разлика във възрастта и социалния статус. В периода 15 - 17 октомври Sofia Sport & Healthy Life - изложение за спорт и здравословен начин на живот ще оживи НДК.

Участници са както български, така и няколко чуждестранни компании. Те използват събитието като платформа за подсилване разпознаваемостта на продуктите си, за разширяване на пазарните си позициите, за търсене на дистрибутори, за създаване на контакти. По мнение на организаторите от Виа Експо нашият пазар има нужда от подобен род събитие. То обединява в едно темите спорт - здраве и е насочено както към бизнеса, така и към крайните потребители, при които информираността и мотивацията играят ключова роля за промяна в здравословна посока.

Какво ще видите: оборудване за фитнес зали и стадиони, настилки, съоръжения за училищни салони и детски градини, екипировка за спорт и туризъм, топки, раници и чанти. За ефективността и удоволствието от физическото натоварвате не трябва да се пропуска и употребата на продукти като ортези и стелки, възглавнички за нормализиране на pH баланса. Българска фирма ще представи изотонични напитки, които са професионално разработена формула за оптимална хидратация.

Хранителните добавки набират все по-голяма популярност у нас. Фирми, работещи в този сегмент, споделят, че нараства броят на хората, които осъзнават нуждата от активен живот и балансирано хранене. Посетителите ще научат повече за въздействието върху здравето и красотата на витамини, продукти от колаген, алое вера, чай, шоколад и др., обогатени с екстракт от чудотворната гъба Ганодерма Луцидум. Сред продуктовите експонати ще видим супер храна и гурме напитка от Япония.

Друг интересен акцент ще бъде фирма, която ще демонстрира как науката дерматоглифика разчита скрития потенциал на човека по отношение на професионално развитие, спортни заложби и др.

За подсилване на положителните емоции организаторите на Sofia Sport & Healthy Life подготвят съпътстваща програма с участието на известни български спортисти. Столична община – Европейската столица на спорта за 2018 г. даде своята институционална подкрепа.
Zdravoslovno.com e партньор на събитието.

За повече информация: www.viaexpo.com