Блог

Восъчни кърпи BeeCome Green - с грижа за храната и природата

Восъчни кърпи BeeCome Green - с грижа за храната и природата Снимка: BeeCome Green

С грижа за храната: Восъчните кърпи BeeCome Green предлагат екологично решение в ежедневното опаковане на хранителни продукти. Те са екологичната алтернатива на стреч фолиото и найлоновите пликчета във всяка кухня. Произведени са изцяло от натурални съставки - памучен плат, напоен с комбинация от восък от био ферма в Родопите, био масло от жожоба (Алтея органикс) и натурална дамарова смола.

Импрегнираните с тези съставки кърпи са напълно здравословни и запазват храната свежа.

Восъкът е с научнодоказани антибактериални свойства, маслото от жожоба е естествен консервант, който предпазва от окисляване, а дамаровата смола не е регистрирана като алерген за разлика от много други смоли. Импрегнираните с тези съставки кърпи са напълно здравословни и запазват храната свежа.

Начин на употреба: Кърпите са подходящи за покриване на купи, тави, чинии или контейнери за храна. За да покриете плътно съда, леко притиснете кърпата около него. От топлината на ръцете Ви восъкът ще омекне, а благодарение на смолата кърпата ще прилепне плътно. Могат да се използват за директно опаковане на плодове, зеленчуци, хляб, сандвичи, свежи подправки, семена, ядки, сирена и домашни печива. Подходящи за хладилник и фризер. Незаменим помощник при опаковането на домашна храна за път, за офиса, за училище или за излет. Не се препоръчва да се използват единствено за загъване на цитрусови плодове, както и на сурово месо и риба.

Освен че са полезни и щадящи към природата, восъчните кърпи BeeCome Green внасят настроение в кухнята с разнообразните си десени. Чудесен и практичен подарък за всяко домакинство.

Снимка: BeeCome Green
Био опаковка BeeCome Green

С грижа за природата: Кърпите са изцяло биоразградими. Средно се използват между 6 месеца и 1 година. След този период могат да бъдат освежени с восъчно блокче или нарязани на дребно и компостирани.

Почистване: След употреба измийте кърпата с хладка вода и мека гъба и оставете да изсъхне. Може да се използва малко препарат за съдове.

Съхранение: На стайна температура или в хладилник.

Снимка: BeeCome Green
Разнообразие на опаковките BeeCome Green

Размери: Предлагат се в 6 различни размера: 15х15, 20х20, 25х25, 30х30, 35х35 и 40х40см, за да отговорят на всяко търсене. Могат да бъдат закупени на бройка или в комплект по 3 кърпи с различен размер:
Комплект S: 15x15, 20x20, 25х25 см.
Комплект M: 20x20, 25х25, 30х30 см.
Комплект L: 25х25, 30х30, 35x35 см.
Комплект XL: 25x25, 30х30, 40х40 см


Снимка: BeeCome Green
Сандвич във восъчна еко опаковка

Производител на BeeCOМЕ GREEN восъчни кърпи: Ви Ем Сървисиз ЕООД, София, бул. Симеоновско шосе 36, тел. 0898 670 885.

ВИЖТЕ ОЩЕ:
>>> Никога не поставяйте в хладилник тези 10 храни!
>>> Съхранявайте продуктите правилно