Блог

Green Life Expo 2016 - изложение за природосъобразен и здравословен начин на живот

Green Life Expo 2016 - изложение за природосъобразен и здравословен начин на живот Източник: Експо Тим ООД

Да живеем като слушаме повече тялото си и по-близко до природата, като не нарушаваме нейните неумолими закони, не е просто мода. Това е осъзнат и информиран избор за все повече хора, които поставят еко изисквания към всичко – храната и напитките, които слагат на масата, предметите, които използват в ежедневието си, козметиката, с която се подържат, дрехите, които обличат, медикаментите, които приемат, автомобилите, които карат.

И тъй като „зелената“ наука във всички направления се развива изключително динамично, за да се запознаем с най-новите тенденции в тази сфера ще ни помогне Green Life Expo - изложение за природосъобразен и здравословен начин на живот, което ще се проведе от 25 до 27 август 2016 година в Експозиционен център Флора – Бургас.


Кои са участниците, с чиито продукти ще може да сверим „биологичните си часовници“?

  • Темата за безопасната ни чистотата е водеща за продуктите на фирма E V International Ltd., която е лидер в производството на продукти за екологично почистване за домашни и индустриални нужди.
  • Богата гама продукти и услуги от битова и индустриална химия, хотелски консумативи и козметика с формула щадяща както човешкото тяло, така и природата предлагат от Diva 69. Сред новостите, които ще представят са парфюм-лосион за тяло с уникален аромат, отлично средство срещу стареене и дехидратация  на кожата. Арганова серия с витамини А и Е, екстракт от Невен и Лайка, D-Pantenol, течен сапунсъс специална формула която се грижи за мекотата и еластичността на кожата, а за шофьорите - силиконова паста за гуми, която ги предпазва от външни атмосферни условия.
  • От самото й създаване до днес  френската марка Tefal не спира да се развива и да предлага на своите клиенти иновативни решения за по-здравословно и балансирано готвене, което гарантира отлични вкусни резултати. Само една лъжичка мазнина е достатъчна за бързото приготвяне на хрупкави картофи и разнообразие от апетитни ястия с месо, зеленчуци, риба, дори изкусителни десерти с най-новия модел уред за здравословно готвене Tefal ActiFry Express FZ7500.  А бавнооборотната сокоизстисквачката от последно поколение Tefal Infiny Juice ZC255 деликатно извлича повече сок от всякакви плодове, зеленчуци и подправки, като запазва естествените им аромати, цвят и най-вече всички хранителни свойства.
  • За нашето здраве са предназначени и натуралните продукти на фирма Биониа. Те са навсякъде, само трябва да ги знаем и да ги ползваме. Аронията, шипката и бирената мая са само част от ценните природните продукти, които повишават имунитета и ни лекуват от много съвременни болести.
  • Екипът на Spa-studio Sabina няма да се грижат само за вашия релакс и възстановяване.  На посетителите  на Green Life Expo те ще предложат безплатна професионална консултация и анализ на кожата, ще демонстрират най-новите иновационни продукти, произведени по последни технологии, както и индивидуален тест за непоносимост към храни, актуални терапии против стареене на кожата и други процедури.
  • От Здравно студио - Варна ще ви запознаят  как можете да изпробвате разнообразие от иновативни методи на грижи за здравето – диагностика с помощта на съвременен квантов анализатор, йонна детоксикация на организма, тестване на аурата чрез био-резонансен уред, терапия чрез био-вълнов генератор и друга модерна диагностика. Ще имате възможност да изберете и подходящите за вас хранителни добавки и козметика.
  • Фирма Хенафокс предлага естествени продукти за коса и тяло, както и традиционни индийски билки, използвани от древни времена в грижата за красива коса и кожа. Селекция от качествени чисти базови масла, от които сами можете да направите желаната комбинация, 100% чисти етерични масла, био козметика с гарантиран натурален произход и аксесоари са само част от продуктите, които ще представят на изложението.
  • На Green Life Expo ще се запознаете и с ново поколение пробиотици на Смартбио, получени в резултат на авангардни технологии, при които всички изходни материали, включително и капсулата, са на основата на 100 % био растения - извлечен е от цвят на кокиче и отгледан в сок от био зеленчуци. Провиотик се справя със салмонела, ешерихия коли и други лоши бактерии, а така също пази от бактерията, причинител на язви.
  • Фирма Биовита 14 ще се представят със серия от 100% натурални продукти за клетъчно здраве, съчетани с иновативна японска технология CombiCaps -единствена на българския пазар. Органични съставки, веган капсули,  без ГМО, глутен, лактоза и консерванти.
  • Тиенс България предлагат продукти за здраве, разработени по рецепти на древната китайска медицина, съчетана с най-модерните биотехнологии. Различни видове натурална козметика, хранителни добавки  и други интересни продукти като КордиКафе- кафе, обогатено с кордицепс, който прави тази перфектна кафена комбинация още по-уникална и полезна за здравето, като ни запазва  енергични и жизнени. Течен екстракт от фурми - има доказателства, че като добавка китайските фурми са подходящи за хора от всички възрасти. И с още много интересни продукти ще се запознаем на щанда на компанията на Green Life Expo.
  • На  щанда на "Градина Ветрогон"  от град  Ахелой ще дегустирате пресен плод Годжи бери,  отгледан в градина за биологично земеделие. Мерджанът (както е популярно Годжи бери в България ) е растение известно от столетия. Последните резултати от проучванията показват, че Годжи  бери концентрира толкова много минерали и витамини, че няма известни  аналози. Неговите плодове са доказано най-силната хранителна добавка против стареене и един от най-богатите на антиоксиданти плодове в света.
  • Плодовете на Годжи бери са в основата и на натуралната козметика Future&Nature, представена от фирма Бюти Пръфешънъл. Голямо разнообразие от серуми за лице с моментален лифтинг ефект, серум за около очен контур, богата гама от кремове за лице, противодействащи на естествения ход на времето,както и възстановяващ гел за ръце и тялос широкоспектърно въздействие са продуктите, съчетали в себе си най-новите научни достижения и лечителските умения на древните цивилизации.
  • Участието на  Зоя.БГ - онлайн магазин,е с отношение и фокус върху био козметиката и чистите съставки в нея, както и супер и био  храните.Фирмите, които са представени в Зоя БГ, са малки. Повечето са сформирани като семеен бизнес. Производството обикновено е свързано и с опазване на околната среда. Те използват рециклирани материали, доколкото е възможно, и повечето от тях са базирани в провинцията. Изследванията показват, че до 60% от това, коетонанасяме по кожата си, може да премине в кръвта. Така че, ако сме загрижени за храната, която ядем и се стремим да приемаме повече органични продукти, заради пестицидите и останалите химикали, би трябвало активно да сеинтересуваме и от съставките на нашите тоалетни принадлежности и козметика.
  • На щанда на Енергиен свят ще се  предлагат оргонити -  чрез които може да изчистите негативната енергия в дома си и в пространството, което обитавате. Ще се демонстрира биоенергийна терапия - метод за използване на биополето за насочване на енергия в тялото на човек, който има някакъв здравословен или енергиен проблем. Терапията помага да се възстанови енергийният баланс. Ще се представят и възможностите на крисалотерапията.
  • От родния  производител Авенто Рей ще може да опитаме негазираната безалкохолна напитка от черен бъз. Сиропът е приготвен по традиционна българска рецепта, като са добавени само натурална захар и лимонена киселина. Плодовете от бъз са богати на микроелементи и минерали, от които организмът се нуждае особено през зимата, когато тези полезни вещества не достигат в храната ни. Освен това е незаменим имуностимулатор, повлиява положително сърдечната дейност и спомага за понижаване на кръвното налягане.
  • Към "зеленото семейство" на Green Life Expo се присъедини още една фирма - Еко Кантора, представител на Agel Enterprises LLS, USA.  Фирмата предлага обширна селекция от феноменални продукти, базирани на геловата матрица.  Ето само малака част от изключително полезните и здравословни продукти:
    - Agel EXO – защитава организма ни и забавя процесите на стареене, помага ни да се справим със стреса,  а също така занижава въздействието на съдържащите се в атмосферата вредни вещества.
    - Agel BRN – превръща мазнините в енергия, това е продуктът, който ще ви помогне да свалите излишните килограми и да добиете елегантна  фигура.
    - GRN – осигурява  детоксикация и почистване на организма отвътре.
  • Според статистиката броят на хората, които искат да отслабнат и да бъдат по-здрави, се увеличава непрекъснато. В помощ на всички устремили се към по-стройна фигура и изваян силует на изложението  ще може да се запознаят с продуктите на "Здраве и красота от алое вера", представител на Форевър Ливинг Продъктс България. Това е една чудесна хранителна добавка, която съчетава древна традиция със съвременни изследвания.
  • А за десерт в августовските жеги ще се разхладим със сладоледите  Coppa della Maga (от италиански „Купичката на магьосницата“), представени от Corte Diletto. Това е изискан сладолед от изцяло естествени съставки. Приготвя се с истинско прясно мляко и сметана, а вместо захар използват сладостта на билката стевия, благодарение на която се намалява и калоричността. Отличава се с изключително високо качество на вкуса,  вложените съставки, визия и опаковки. Това е сладолед, който няма аналог на българския пазар.

И с още много интересни и полезни продукти и услуги ще можете да се запознаете и да опитате на Green Life Expo.
Ще ви очакваме от 25 до 27 август 2016 година в Експозиционен център Флора – Бургас  на среща с по-здравословния и по-пълноценен начин на живот.

Информация: тел. 0888 307 413
Green Life Expo I Facebook